Vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoA legmodernebb, csúcsminőségű vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek. Egyedi megoldásokat kínálunk az Ön számára.Tovább

Vezetékes lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoKizárólag a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb lakásriasztó rendszerek telepítésével foglalkozunk. AZ Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze riasztó rendszereinket.Tovább

2. cikk:
Lakásriasztók ingyen most - Riasztórendszert ingyen akció

Pontosan tudja mindenki, hogy semmi sincs ingyen!
Lássuk az ajánlatot részletesen:
Ezt írják pontosan:

Idézet: „Minőségi riasztórendszerünk tartalma, melyhez Ön most 0 Ft beszállási költséggel hozzájuthat:”

Megjegyzésünk: A beszállási díj azt jelenti, hogy az elején nem kell fizetni, de ez azért nem azt jelenti pontosan, hogy a rendszer ingyen lenne. Pedig úgy hirdetik.

Az utána következő beszerelendő termékek száma és minősége szakmai szemmel is megfelelő, mármint legalább pontosan leírják, hogy mit kap a vásárló.

Olvassuk tovább az ajánlatot.

Idézet: „Szereljünk fel még 1db beltéri hangjelzőt, a dupla védelemért?”

Megjegyzésünk: Véleményünk szerint az, hogy nem csak a ház külső falán működik a sziréna, hanem mondjuk az előszobában is, az nem jelent dupla védelmet. Miért is jelentene? Mitől véd önmagában a sziréna? Attól, hogy szól, még bemehet a betörő, több ember akkor se fogja hallani a hangjelzést, és amúgy sem figyelnek már az emberek ilyenekre. Na mikor kapcsolják már ki azt a szirénát, szokták mondani.

Most következik a lényeg, az hogy mégsem ingyen van a riasztó rendszer: Idézet: „Az ingyenes riasztórendszerhez jutáshoz 2 éves Távfelügyeleti szolgáltatásra vonatkozó szerződést kell vállalnia. A 2 év alatt fizeti ki a riasztórendszert, a szolgáltatási havidíjakkal együtt.
Értesítéses szolgáltatás havidíja így 2 éven keresztül 2 850 Ft + Áfa, az Ön riasztójának törlesztője 2 400 Ft + Áfa.
Ezek alapján 5 250 Ft + ÁFA az összes költsége havonta, mely tartalmazza az értesítéses szolgáltatás havidíját, illetve a riasztórendszer törlesztő részletét. A fokozott védelem érdekében Ön az Értesítéses szolgáltatás mellé kérhet kivonuló szolgálatot, így amikor Ön távol van, akár szakképzett járőrszolgálat ellenőrizheti az ingatlanát.
A kivonuló szolgálat igénybevétele esetén a havidíj 4 350 Ft + Áfa, de a rendszer törlesztő részlete marad 2 400 Ft + Áfa. Így a kivonuló szolgáltatással, a riasztórendszer törlesztésével együtt csak 6 750 Ft + Áfa a fizetendő havidíj.”

Megjegyzésünk: Tehát akkor nézzük csak, hogy 2 évre mennyibe kerül a rendszer. (A 2. évtől az értesítési díj már nem biztos, hogy annyi lesz amennyi a szerződésben van hiszen az a díj csak 2 évre van garantálva). 2 év alatt Önnek fizetnie kell: 24x 5250 Ft + Áfát azaz 126.000 Ft + Áfa, 157.500 Ft-ot. Hát ez nem 0 Ft! És ebben csak az értesítési díj van benne, amiről hihetné azt az érdeklődő hogy ez a távfelügyeleti díj, csakhogy ehhez nem jár a kivonuló szolgálat. Ami nélkül ugyan megtudnánk, hogy éppen riasztás történt, de attól csak idegesek lehetünk és rohanhatunk el a munkahelyünkről adott esetben és tudjuk, hogy mire hazaérünk, az otthonunkat már kipakolták adott esetben.
Ha azt szeretnénk hogy valaki ki is menjen a riasztáskor az már az idézet részből is kiderül hogy, 24x6750 Ft +Áfa azaz a riasztórendszer valójában 162.000 Ft + Áfa, ami 202.500 Ft.

Több mint 200.000 Ft-ba kerül egy hagyományos, egyszerű vezetékes rendszer távfelügyelettel. És a távfelügyeleti díjat nyilván a 2. év lejárta után is fizeti majd az ügyfél. Ezzel az ajánlattal így tényleg, ahogy írják: „garantáltan jól jár” az adott cég, persze és nem Ön.

A bemutatott példa is jól mutatja hogy a hangzatos ajánlatoknak azért nem árt utána számolni. Remélhetően Ön nem fog bedőlni a jól hangzó ajánlatoknak.

Mi nem azt mondjuk ezekben a cikkekben, hogy inkább a mi ügyfeleink legyenek – persze jobban járnának – hanem megmutatjuk, hogy mit jelentenek valójában az egyes ajánlatok és, hogy legyenek körültekintőek, amikor vagyonvédelmi céget választana otthonunk védelmének érdekében.

Amennyiben bármi kérdésük lenne, érdeklődjenek ügyfélszolgálatunknál. Rendelkezésükre állunk bármikor, hétvégén is!

 

Kamera rendszerek

kamera_rendszerekVállaljuk a védelmi igényeknek leginkább megfelelő biztonsági kamerarendszerek tervezését és kivitelezését. Tovább

Akciós lakásriasztó csomagok

akcios_lakasriasztoA legjobb minőségű lakásriasztó rendszereket telepítjük, kedvező áron. Minden egyedi igényt kielégítő ajánlataink vannak.Tovább

Beléptető rendszerek

belepteto_rendszerA beléptető rendszereinkhez olyan szoftverekkel rendelkezünk, melyekkel minden ügyfelünk elképzelését meg tudjuk valósítani. Tovább