Vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoA legmodernebb, csúcsminőségű vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek. Egyedi megoldásokat kínálunk az Ön számára.Tovább

Vezetékes lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoKizárólag a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb lakásriasztó rendszerek telepítésével foglalkozunk. AZ Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze riasztó rendszereinket.Tovább

 

Kizárólag a legmegbízhatóbb, minőségi lakásriasztó rendszereket telepítünk. A világhírű PARADOX márkájú termékekkel és szakembereink segítségével megvalósítjuk ügyfeleink minden elképzelését.

Minden általunk telepített lakásriasztó rendszerre és alkatrészre többéves garanciát vállalunk.

 

A cégünk által forgalmazott riasztóközpontok (kiegészítő egység nélkül is!) alkalmasak arra, hogy vezetékes telefonvonal megléte esetén, telefonhívással is jelezze ha riasztás történt.

 

A lakásriasztó rendszerek legáltalánosabb elemei

 

lakasriaszto

Risztó ház: Egy zárható fémdoboz, amely kiegészíthető tamper kapcsolóval ,melynek célja hogy jelzést adjon a riasztóközpont számára, hogy illetéktelenek akarják felnyitni a riasztóházat.

riaszto


Riasztóközpont: Az érzékelők jeleit kezeli, minden eszköz a központhoz csatlakozik.A riasztóközpont vezérli a szirénákat és a kezelő egységet. Maga a központ kommunikál a távfelügyeleti állomással, vagy értesíti a Tulajdonost. A központ szabotázsvédett fémdobozban foglal helyet, amiben tápegység és akkumulátor is van, így áramszünet esetén is üzemképes a rendszer.

lakasriaszto_akkuAkkumulátor: Célja, hogy helyi áramkimaradás esetén is működő képes legyen a riasztó rendszer.

vagyonvedelmi_kezeloKezelőegység: A riasztórendszer élesítésére és hatástalanítására szolgál, általában a felhasználók számkód segítségével kezelik, de igény szerint távkapcsoló rendelése is lehetséges a kezelőegységhez.

nyitaserzekelo


Nyitásérzékelők: Ajtókra, ablakokra szerelhető érzékelő, a nyílászáró nyitását jelzi.

mozgaserzekeloMozgásérzékelők: Az érzékelő által megfigyelt területen a hőkép változást érzékeli, ennek hatására jelez. Cégünk lehetőséget nyújt klímatűrő és kisállat védett érzékelők alkalmazására is, melyek ezeket a szélsőséges körülményeket eltűrik.

vagyonvedelemÜvegtörés érzékelők: Az üvegtörés frekvenciájára van beállítva, az üvegtörés által keltett hangot érzékeli.

lakasriasztoHang és fényjelző: A kültéri hang és fényjelző helyi riasztást vált ki, ezzel felhívja a környezet figyelmét a riasztás tényére, külön akkumulátorral rendelkezik. A beltéri hangjelző figyelmezteti a bent tartózkodókat.

fustjelzotűzjelzőlakásriasztó
Egyéb eszközök: Ezek lehetnek hő és füstérzékelők, Szénmonoxid érzékelők, Pánikgombok, Vezeték nélküli támadásjezők.

 

 

Abban az esetben, ha az objektumban nem került kiépítésre vezetékes (hagyományos, analóg) telefonvonal, akkor egy GSM átjelző (mobiltelefonos hívó) segítségével SMS-ben értesülhet a riasztórendszer tulajdonosa a riasztásokról. Riasztórendszereink hosszabb áramkimaradás esetén is tökéletesen működnek valamint teljesen szabotázs biztosak!

 

Cégünk az egész ország területéről várja az árajánlat kéréseket!

Amennyiben további információkra van szüksége, kérdéseit akár most azonnal is felteheti elérhetőségeinken.

 

Kamera rendszerek

kamera_rendszerekVállaljuk a védelmi igényeknek leginkább megfelelő biztonsági kamerarendszerek tervezését és kivitelezését. Tovább

Akciós lakásriasztó csomagok

akcios_lakasriasztoA legjobb minőségű lakásriasztó rendszereket telepítjük, kedvező áron. Minden egyedi igényt kielégítő ajánlataink vannak.Tovább

Beléptető rendszerek

belepteto_rendszerA beléptető rendszereinkhez olyan szoftverekkel rendelkezünk, melyekkel minden ügyfelünk elképzelését meg tudjuk valósítani. Tovább