Vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoA legmodernebb, csúcsminőségű vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek. Egyedi megoldásokat kínálunk az Ön számára.Tovább

Vezetékes lakásriasztó rendszerek

akcios_lakasriasztoKizárólag a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb lakásriasztó rendszerek telepítésével foglalkozunk. AZ Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze riasztó rendszereinket.Tovább

Videó rendszerek kiépítésénél mindig törekszünk az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére. Telepítünk helyi és távoli (interneten keresztüli) megfigyelésre alkalmas digitális rögzítőket.

Lakóingatlanokhoz teleípett kamera rendszer mellett, cégünk főleg ipari megfigyelőrendszerek kivitelezésével foglalkozik. A legjobb minőségű eszközeink és magasan képzett embereink biztosítják a rendszerek megbízható működését.

Példaként említhetünk pár lehetőségét a kamera rendszereknek:

- A rendszám felismerés segít ellenőrizni a ki és bejárást egy telephelyen. Ezt összekapcsolva egy személy azonosítóval és egy sorompóval meghatározhatjuk, hogy Ki, Mivel, Mikor és Hová mehet.
- Kamerarendszereinket fix vagy „hordozható” kivitelezéssel is telepíteni tudjuk. Ezáltal költségcsökkentést érhetünk el.
- A szoftver készítőinknek köszönhetően bármilyen speciális igényt ki tudunk elégíteni.

A videó megfigyelő rendszer az ellenőrizendő objektumban meghatározott területek képi megfigyelését biztosító vagyonvédelmi rendszer. Megfelelő kiegészítésekkel a képek rögzítését és visszajátszását is biztosítja. Egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor az éles, megbízható képek rögzítésével segítséget nyújtson az elkövetők azonosításában.

Vállaljuk a védelmi igényeknek leginkább megfelelő biztonsági kamerarendszerek tervezését és kivitelezését, magas minőségű eszközökkel:

-sötétben is látó (pl. éjjellátó, 0 Lux-os) kamerák,
-képléptető, képosztó, multiplexer eszközök,
-analóg és digitális képrögzítők,
-távfelügyeletre kötött megfigyelőrendszerek.


Videós rendszer legáltalánosabb elemei

kamera
kamera_rendszer

szines_kamera

Kamerák: Igény szerint fekete-fehér vagy színes kivitelű, jól látható vagy rejtett kialakítású eszköz. Bel és kültéren egyaránt alkalmazható kialakítástól függően. Általában fix látószögű, de van távolról vezérelhető, forgatható, zoomolható típus is. Lehetőség van éjjel is látó inframegvilágítós kamerák telepítésére is.

video_megfigyeles

Képrögzítők: A kamerák által továbbított képet rögzítik merevlemezre. Egyes típusok érzékelik a képpont változását, így az eseménytelen időszakot nem rögzítik. A képek visszanézése történhet egyesével, teljes képernyővel, vagy az összes kamera kép egyszerre történő osztott nézetben. A képek online is nézhetők a megfigyelő monitoron. Némely típus hangrögzítésre is alkalmas 1, 2 vagy 4 mikrofonnal. Van lehetőség távoli hozzáférésre is LAN hálózaton keresztül vagy interneten a világ bármely pontjáról. Kivitel szempontjából két fő csoport létezik, az önálló asztali (DVR) rögzítő és a számítógépbe helyezhető digitális rögzítőkártya.

monitor

Monitorok: A kamera képek megfigyelésére és visszanézésére szolgáló eszköz. A számítógépbe helyezhető digitális rögzítőkártyánál a számítógép saját monitora helyettesíti az egyébként különálló monitort.

ip_kamera kamera_objektiv

Kiegészítő eszközök:


-Kültéri kameraház fűtéssel vagy hűtéssel.

-Tápegység.

-Szünetmentes áramforrás.

-Videojel erősítő eszközök.

-Képátalakítók.

-Objektívek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IP kamerás rendszer

Az IP kamerás technologiával a Világ bármely részéről fiyelemmel kísérheti otthona, cége kameráit, visszanézheti a felvételeket, vezérelheti a mozgatható kamerákat.

Az IP kamerás technológia nagyfelbontású megjelenítést és távoli hozzáférést garantál. Az IP kamerák képeinek felbontása több megapixeles is lehet, amely a négyszerese a hagyományos kamerák képeihez viszonyítva. A nagy felbontásnak köszönhetően - széles látószögű optikával – ezek a kamerák nagyobb területeket képesek megfigyelni, ezáltal csökkenthető a kamerák száma. Valamint utólag bármelyik képterület kinagyítható.

Az IP kamera egy hálózati eszköz, mely kép (egyes típusok kép és hang) továbbítására képesek számítógép hálózaton, Interneten vagy (rádiós) WIFI rendsuzren keresztül, tehát a kamera bárhol elhelyezhető, ahol van helyi hálózat, Internet vagy WIFI lefedettség.

Léteznek úgynevezett hibrid rendszerek, ahol egy rendszerben analóg és IP kamerákat tudunk kezelni, így a régi analóg kameráit nem kell lecserélnie, mégis élvezheti az új technika adta lehetőségeket is.

Az IP alapú beruházás megfigyelő rendszerek rendkívül népszerűek. A befektetőnek nem kell a helyszínen tartózkodni, mégis figyelemmel kísérheti a beruházását, építkezését. A képek természetesen rögzíthetőek, tárolhatóak. A helyszínen nem szükséges számítógépet üzemeltetni, a rögzítés bárhol lehet ahol van Internet kapcsolat vagy WIFI lefedettség. GPRS kapcsolattal helyi vezetékes Internet nélkül is biztosítható a képátvitel.

Az IP kamerák kínálatában megtalálhatóak az egyszerű beltéri kamerák, a kültéri ipari és a speed dome kamerák akár 35x optikai zoommal is.

 

Az ipari felhasználás mellett, lakossági alkalmazási lehetőségeket is kínálunk!

 

Kamera rendszerek

kamera_rendszerekVállaljuk a védelmi igényeknek leginkább megfelelő biztonsági kamerarendszerek tervezését és kivitelezését. Tovább

Akciós lakásriasztó csomagok

akcios_lakasriasztoA legjobb minőségű lakásriasztó rendszereket telepítjük, kedvező áron. Minden egyedi igényt kielégítő ajánlataink vannak.Tovább

Beléptető rendszerek

belepteto_rendszerA beléptető rendszereinkhez olyan szoftverekkel rendelkezünk, melyekkel minden ügyfelünk elképzelését meg tudjuk valósítani. Tovább